van fabrikant naar klant

Kunststof kozijnen

Waarom kunststof?

Kunststof kozijnen bieden u vele voordelen. Een van de voordelen is dat de kozijnprofielen voorzien zijn van isolatieruimte. In combinatie met HR ++ beglazing is de isolatiewaarde hoog waardoor uw huis in de winter aangenaam warm en in de zomer verrassend koel is. Bovendien profiteert u van een lagere energierekening.

Lange levensduur en onderhoudsvriendelijk

Aangezien kunststof kozijnen bestand zijn tegen alle weersinvloeden, garanderen wij een levensduur van maar liefst 30 jaar. Ook hoeft u uw kozijnen niet te schilderen. Gewoon onderhoud met een vloeibaar schoonmaakmiddel is voldoende om jarenlang uw kozijnen in topconditie te houden.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Alle kozijnen van De Kozijnenboer.com worden geleverd inclusief inbraakwerend hang- en sluitwerk dat aan de volgende keurmerken voldoet: SKG, KOMO en het Politiekeurmerk. Een veilige gedachte! Ook veilig is het feit dat de kunststofprofielen ingeval van brand zelfdovend zijn. Bij brand komen bovendien geen schadelijke gassen vrij. Onze kunststof kozijnen bevatten geen lood of cadmium. Op het hang- en sluitwerk ontvangt u 3 jaar garantie.

Beglazing

De Kozijnenboer.com werkt met de glasleveranciers Saint Gobain en Pilkington.

RAL-kleuren

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd in wit of crème / gebroken wit. Daarnaast kunt u kiezen uit zo’n 20 kleuren, met of zonder houtnerffolie. Naast de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding geeft De Kozijnenboer.com 10 jaar garantie op de kleurechtheid.

Fabrikanten

De Kozijnenboer.com levert kunststof kozijnen van Aluplast, Kömmerling, K-vision / AKH Gevelelementen, Gealan en REHAU. Het profielsysteem van K-Vision / AKH is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en kent een grote verscheidenheid in vorm en kleur.

Voordeuren

Als dealer van Veyna en Polytec kunt u bij ons ook terecht voor kunststof voordeuren. Bekijk de brochure met alle modellen in diverse stijlen. Om een goed beeld te krijgen van het aanzicht van de voordeur, probeer de visualizer van Veyna eens uit.

Horren

Uiteraard kunt u kunststof kozijnen uitstekend combineren met onze horren.

direct offerte