van fabrikant naar klant

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn slank en stevig. Met aluminium kozijnen haalt u een elegante en degelijke oplossing in huis. Aluminium kozijnen zijn uitstekend geschikt voor grote raamoppervlakten.

Waarom aluminium?

Aluminium is een duurzamer materiaal dan hout. Aluminium kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Zodoende garanderen wij een zeer lange levensduur. Een voordeel van aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen is dat deze niet elektrostatisch zijn en zodoende geen stof en vuil aantrekken. Ook is het materiaal 100% recyclebaar.

Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Alle kozijnen van De Kozijnenboer.com worden geleverd inclusief inbraakwerend hang- en sluitwerk dat aan de volgende keurmerken voldoet: SKG, KOMO en het Politiekeurmerk. Een veilige gedachte! Ook veilig is het feit dat bij brand geen schadelijke gassen vrij komen. Op het hang- en sluitwerk ontvangt u 3 jaar garantie.

Beglazing

In combinatie met HR ++ beglazing bieden aluminium kozijnen een hoge isolatiewaarde waardoor uw huis in de winter aangenaam warm en in de zomer verrassend koel is. Bovendien profiteert u van een lagere energierekening. Overigens werkt De Kozijnenboer.com met de glasleveranciers Saint Gobain en Pilkington.

Onderhoudsvriendelijk en RAL-kleuren

Evenals houten en kunststof kozijnen kunnen aluminium kozijnen in vele RAL-kleuren uitgevoerd worden. Zodoende hoeft u uw kozijnen niet te schilderen. Gewoon onderhoud met een vloeibaar schoonmaakmiddel is voldoende om jarenlang uw kozijnen in topconditie te houden.

Fabrikanten

De Kozijnenboer.com levert aluminium kozijnen van Aluprof en Van Beveren en aluminium ramen en deuren van AKH. Deze fabrikanten produceren hoogwaardige aluminium systemen voor onder andere ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s, serres, tuinkamers en carports.

Voordeuren

Als dealer van Veyna en Polytec kunt u bij ons ook terecht voor kunststof voordeuren. Bekijk de brochure met alle modellen in diverse stijlen. Om een goed beeld te krijgen van het aanzicht van de voordeur, probeer de visualizer van Veyna eens uit.

Horren

Uiteraard kunt u aluminium kozijnen uitstekend combineren met onze horren.

direct offerte